Povestea Stefaniei

Claudia campanie povestea stefaniei

Stefania are 7 ani si tumoare de trunchi cerebral. Mamica ei si-a dat seama ca ceva este in neregula acum cateva luni, cand ochiul fetitei a inceput sa “fuga” usor intr-o parte.

In Romania intai i s-a spus ca are strabism, pentru ca mai apoi, pe masura ce starea ei se agrava, mama sa fie sfatuita sa se impace cu ideea ca Stefania va muri si sa se gandeasca la cei trei copii pe care ii mai are.

Desi fara prea multe resurse financiare, mama a refuzat sa accepte ca un copil frumos, destept si cuminte nu mai are nicio sansa si, cu ultimii bani, si a adus copilul in UK. De aici a inceput alergatura dupa spitale si medici.

Dupa indelungi lupte cu autoritatile romane care au refuzat sa comunice diagnosticul in UK, a mers disperata la sectia de urgente a spitalului din Cambridge. Unde a fost primita fara comentarii si unde i s-au facut toate analizele…

Din pacate, verdictul este la fel de crunt: Stefania va muri…iar mama ei doreste sa o duca acasa. Insa pentru acest lucru a apelat la noi. A zis ca are nevoie de oricat, de cateva sute, nu cere mult, dar vrea sa mearga acasa cu copilul ei…

Vreti sa stiti ce este cel mai trist? Ca Stefania este perfect constienta de absolut tot ce se intampla. Si isi intreaba mama daca va merge cu ea cand moare.

Eu, noi, nu mai avem cuvinte. Am incercat sa relatam cat mai concret aceasta drama si va rugam sa ajutam. Sa ajutam un copil. Sa ajutam o mama. Stim ca sunteti aici si pentru ele…pentru Stefania si mama ei.

Comments

comments